Shell Pink van Le Creuset

Shell Pink van Le Creuset

Elegant & Tijdloos

Story image

De nieuwe kleur Shell Pink fascineert met een rustig kleurverloop van zacht roze naar bijna wit. De kleur is te vergelijken met eeuwen oude schelpen die gevonden kunnen worden op stranden van tropische oorden. Net als een schelp gaan de geëmailleerd gietijzeren pannen van Le Creuset jaren mee.

Story image

Altijd een goede combinatie

Shell Pink laat zich perfect verweven met andere kleuren. Door de rustige tonen kan Shell Pink een subtiele ondersteuning zijn, maar zet de kleur eens in contrast en hij knalt eruit. Winter, lente, zomer of herfst Shell Pink blijft een eyecatcher die u met plezier op tafel zet.

Story image

De producten

Story image

 

Over Le Creuset

Sinds 1925 is Le Creuset de expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Deze ongeëvenaarde Franse knowhow vereist een voortdurende toewijding: elke braad-/stoofpan heeft zijn unieke mal, die na het gieten vernietigd wordt. Vervolgens worden de pannen met de hand geëmailleerd en daarna, door de experts van Le Creuset, op de kleinste fouten gecontroleerd.

Le Creuset biedt tevens verschillende assortimenten van producten aan in materialen die aangepast zijn aan elk type van bereiding : aardewerk, gesmeed aluminium, meerlagig- rvs, silicone en textiel, die u elke dag zullen vergezellen.

Le Creuset
Van de Wervenstraat 20 bus 302
2060 Antwerpen